Volg ons

Copyright 2015 A3Studio All Rights Reserved

Referenties

A3Studio is een creatief, flexibel en hardwerkend bedrijf dat zich vol inzet voor haar klanten. De responsetijden zijn erg kort en ze leveren zeer goede kwaliteit voor een scherpe prijs waarbij ze werken volgens het principe ‘afspraak is afspraak’. A3Studio heeft voor ons al twee keer een logo met huisstijl ontworpen en we zijn daar nog steeds zeer tevreden over! Jan Willem Zwang,

GreenCrowd, Reinvestor

Na een wedstrijd te hebben georganiseerd om onze nieuwe huisstijl te ontwerpen, hebben wij A3 studio uitgeroepen tot de overduidelijke winnaar. Hun ontwerp sloot perfect aan bij onze wensen. Het contact is altijd erg vriendelijk, maar toch professioneel. Ook denken ze met ons mee en geven ze ons zelfs adviezen. Kortom een goede partij om mee samen te werken, wij zullen dat in ieder geval zeker blijven doen.

R.P.J.A. (ROB) VAN GEFFEN – Bcbelasting- en Administratiekantoor Van Geff

Ik werk inmiddels ruim een jaar samen met A3 Studio en dit is me enkel positief bevallen. We zijn de samenwerking ooit gestart naar aanleiding van een pitch, waarin we A3 hebben vergeleken met andere ontwerpbureaus. A3 diende veruit de meest creatieve en vakkundige ontwerpen in en daarnaast bleken ze ook goede prijzen te hebben en zeer prettig te communiceren. Ik kan daarom een samenwerking met A3 ten zeerste aanbevelen.

MARIO KOSTER – Commercieel directeur bij specialist retail systems B.V.

Hoi Artak, je hebt slecht werk geleverd. De flyers die je maakte waren gewoon te mooi. ; )
Alle 100.000 flyers zijn op! Ik zou graag wat meer flyers willen bestellen.
Ik zou graag nog eens 100.000 flyers willen bestellen, maar hoe duur is het om 150.000 te bestellen, anders zijn ze zo weer op ; )

AREND LOCK – Masseuraanhuis.nl

“Over A3 Studio kan ik kort zijn. Het zijn mensen die hun vak verstaan. Zeer creatief en komen door goed naar de klant te luisteren snel tot resultaat.Hebben onze complete huisstijl ontworpen, inclusief de persoonlijke postzegel.Als we weer eens een wens hebben denken we niet eens aan een andere partij.En als we in de verre toekomst, we zijn nog elke dag trots op onze huidige huisstijl, iets zoudenwillen veranderen is A3 Studio direct onze partner. En de prijs? Vragen we niet eens naar, is toch niet te vergelijken met anderen.”

PETER TIMMERMANS VVE-Beheer Plus