Een Website Laten Bouwen, Waar Moet U Op Letten?

U wilt een website laten bouwen, en bent op zoek naar een goed webdesign bedrijf. Zoekend op het Internet vindt u er een heleboel. Waar let u op bij het selecteren van het bedrijf dat uw website gaat maken? Allereerst bent u natuurlijk geneigd om te kijken naar het portfolio van het bedrijf. Zijn de gemaakte websites mooi? Spreken zij u aan? Zien ze er professioneel uit? Maar als u alleen daar op af gaat maakt u de fout die de meeste andere bedrijven ook maken.

Aan dat portfolio ziet u niet hoe succesvol de websites zijn.

Gaat u een website laten bouwen dan gaat het er uiteraard om hoe succesvol die wordt. En het succes van een referentie ziet u niet aan het uiterlijk van de website. U tracht dus te achterhalen wat de kennis en kunde is van het webdesign bedrijf. Maar ook een jarenlange ervaring, het op de hoogte zijn van alle trends, en het beheersen van technieken als HTML, PHP, CSS, en noem ze allemaal maar op, zijn geen garantie voor succes.

Gaat het dan om SEO?

In de lijst met technieken die webdesigners beheersen en toepassen wordt ook altijd SEO (Search Engine Optimalisatie) genoemd. Dit zijn technieken die worden toegepast om hoog te kunnen scoren. Maar ook het gebruik van deze technieken zijn geen garantie voor succes. Iedereen gebruikt deze technieken, en het is slechts een loze term geworden.

Waar moet u dan op letten?

Eigenlijk beschrijven we het al in de rest van deze website: het bouwen van een Succesvolle Website vereist een gedegen aanpak:

  • Het start met een goed onderzoek, dat is essentieel voor uw succes.
  • Vervolgens dienen de juiste teksten te worden geschreven.
  • En tenslotte worden de juiste tools ingezet om de website te maken, en te promoten.

 

Hoe zit het met gewenste functionaliteiten?

Uiteraard is het belangrijk dat de functionaliteiten die u wenst gerealiseerd kunnen worden. Maar dat dient wel in het juiste perspectief te worden gezien. Wat is een functioneel perfecte website waard zonder bezoekers? Wilt u een website laten bouwen door:

  • Een grafisch talent
  • Een technische goeroe
  • Of iemand die weet hoe u tot succes komt?

Overigens is het heel goed mogelijk om uw website te laten bouwen door een combinatie van deze drie. Wij werken samen met diverse partijen zodat het mogelijk is om een fantastisch mooie, functioneel perfecte website te bouwen, die zeer goed scoort in de zoekmachines.

Hoe zit het met de prijs?

Natuurlijk is de prijs een belangrijk criterium voor u om een webdesign bedrijf te kiezen. Maar die prijs hangt weer sterk af van de gewenste functionaliteiten van uw website. Omdat geld voor kleine, of startende ondernemers vaak een probleem is, en omdat juist zij behoefte hebben aan een succesvolle website, hebben wij een oplossing bedacht. Wij bieden u ons Online Succes Pakket, voor een vaste lage prijs. Indien u specifieke wensen heeft, dan kunnen de kosten natuurlijk oplopen. Voor meer informatie over de prijs van een website geven wij u hier eenindicatie van de kosten om een website te laten bouwen. Het kan uiteraard geen kwaad om bij verschillende webdesign bureaus een offerte op te vragen voor uw website. Maar bedenk daarbij wel dat vrijwel alle bureau’s een mooie website kunnen leveren, maar u kunt bijna nergens een succesvolle website laten bouwen.